Contact met Robin van Wees

Wil je contact met Robin van Wees over de activiteiten van de OMB Academie of zijn praktijk voor massage en lichaamsgerichte therapie? Wil je wat kunt vragen, om te overleggen of over iets anders?

Je kunt dan het beste een bericht sturen via de contactpagina op de website van de OMB Academie. Meestal ontvang je een reactie binnen twee werkdagen en toch uiterlijk binnen 5 werkdagen. Email lees ik hooguit één keer per dag, dus als je sneller een reactie wilt, kun je beter de telefoon pakken.

Bellen kan op nummer 0645444569. Als je de voicemail krijgt, spreek dan gerust een bericht in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Informatie over de massage lessen

Contact met de OMB AcademieOp de website van de OMB Academie kun je veel informatie vinden over de voornaamste activiteiten die we doen, namelijk de massageopleiding en de massagecursussen. We bieden zowel cursussen aan voor beginners als specialisatie cursussen voor de gevorderde masseurs. Je kunt er ook onze blog artikelen lezen met informatie over massage en aanverwante onderwerpen.

Wat betekent “Contact”?

Het woord “contact” komt oorspronkelijk uit het Latijn: “con” en “tactus”.
Letterlijk vertaald betekent het “samen aanraken” en dat is de kern van massage.

Privacyverklaring

Via deze website worden geen persoonsgegevens verzameld, verstuurd of gebruikt voor bedrijfsdoeleinden. Daarom wordt voor contact doorverwezen naar de website van de OMB Academie. Voor de afhandeling van de aanvraag van het E-book / de mailinglijst wordt er ook gewerkt via de website van de OMB Academie en voor de samenwerking met MailChimp is er een verwerkersovereenkomst afgesloten.